20 godina iskustva
365 dana u godini
400 uzvanika
uvijek spremni na nove izazove

Atrium Gulin
O NAMA

Atrium Gulin jedinstven je i prostrani objekt koji se nalazi na samom ulazu u Nacionalni park Krka, svega 10 km udaljenosti od grada Šibenika.

Glavni dio Atriuma jest prekrasna, otmjena sala prilagođena organizaciji različitih svečanosti i događanja, koja može primiti i do 400 ljudi.

>>> Raspolažemo također i smještajnim kapacitetom soba s 4 ****

Naše profesionalno i ljubazno osoblje, prekrasan prirodni ambijent te vrhunska organizacija vođena prvenstveno Vašim željama i potrebama, omogućit će da Vaša svečanost bude jedinstvena, a Vi opušteni i najbolji domaćin.

Naše usluge
PONUDA

 • Organizacija vjenčanja

  Uz profinjen i moderan interijer sale za vjenčanja kapaciteta do 400 uzvanika kojima možemo ponuditi ukusne gastronomske delicije iz menija kojeg sami kreirate, naš stručan Atrium tim bit će Vam na usluzi do ranih jutarnjih sati. Uživajte u vrhunskom ambijentu i prepustite se vještim rukama našeg osoblja.

 • Catering

  Koristimo najkvalitetnije namirnice mediteranskog podneblja i kontroliranog podrijetla kako bismo pripremili prvoklasan jelovnik uz besprijekoran izgled i dekoraciju namirnica. Naše ljubazno i nenametljivo osoblje pobrinut će se da Vaš svečani domjenak, bilo da je riječ o predsvadbenom cateringu, banquetu na otvorenom, poslovnom okupljanju ili intimnoj večernjoj zabavi, učini besprijekornim.

 • Slastičarna

  Atrium slastice produkt su dugogodišnjeg iskustva u slastičarstvu te neizmjerne pažnje i ljubavi utkane u svaku pojedinu narudžbu, neovisno radi li se o vjenčanoj, rođendanskoj ili torti za neku drugu posebnu prigodu.

 • Restoran

  Doživite jedinstveno gurmansko iskustvo koje se temelji na spoju tradicionalne mediteranske kuhinje i suvremene pripreme jela. Naši kulinarski umjetnici vode računa o svakom detalju, počevši od kvalitete i svježine namirnica, njihove kvalitetne pripreme te dekoracije i serviranja gostima.

 • Organizacija događanja

  U jedinstvenom interijeru Atriuma provedite nezaboravne trenutke proslave Nove godine, Valentinova, maturalne zabave, lovačkog bala, poslovnog domjenka ili obilježite trenutke s Vašim najmilijima povodom rođendana, krštenja, pričesti i krizmi.